Liten tur til Belgia

Oktober 2016 tok vi oss en tur til Belgia på besøk hjem til noen koselige tyske venner av mine foreldre i Hauset, Belgia. Huset deres er noe interessant, da hvert eneste rom i dette treetasjers huset er fyllt opp til randen med ting og tang. Ektepar i 60-årene har selv bodd der siden tidlig 80-tallet. Mange i nabolaget liker å komme på besøk, og ifølge hun selv har det faktisk blitt holdt små konserter med et publikum på hele femti folk. Knapt til å tro at det skulle være plass til så mange. Utover kvelden fikk vi prøvesmake på den ene belgiske ølen og greske shotten etter den andre.

Et par i nabolaget kom på besøk og hjalp oss å drikke opp, men kun av de om gangen, ettersom de måtte bytte på å være hjemme å passe på ungen deres som lå hjemme og sov. Henry som han het, er også maler og viste frem en barnebok han selv hadde laget og som selges på Amazon. Boken heter Der Veggie Wolf. Det som var kult med den, var at man ved en app på mobilen, kunne levendegjøre tegningene i boken med diverse effekter. Dessverre kommer ikke effektene så godt frem på bildene under her.

Dagen etter ble vi tatt med til en café ved navn Nussstöck bare en liten kilometer lenger ned i gaten. Relativt bra dekorert den caféen også må det sies. På loftet var det en tre-utstilling som du kan se på bildene under.