Elvis lever

Alle vet at Elvis er død, noe alle vet fordi at alle andre sier det om du spør de. Men faktum er at Elvis er et anagram for Lives – 8. januar 1935. Første gang jeg så Elvis var på Jomtien Boathouse i 2009. Nå 6-7 år senere, står han fremdeles oppreist og opptrer fast hver lørdag, søndag og mandag. Han holder bare på en til en halvannen time, så om man vil få med seg Elvis’ sjokkerende hoftevrikk, bør man ikke komme så mye forsent.

Om han ikke døde i 1977, kan han jo selvsagt ha dødd i ettertid. Det det går i, er at det er en vedtatt sannhet at Elvis er død, “alle vet jo det”, men hvordan vet de egentlig det? Fordi alle andre sier det… Og det er nettopp det dem vil at vi skal tro.

Det sies han døde liksom 16.08.1977, men døden var en falsk død som han selv planla. Hvorfor? fordi han hadde problemer, hadde mistet $10mill i en avtale med Fraternity som hadde tilknyttning til mafiaen. Og han var lei av hele sirkuset av å bli forfulgt av fans på alle kanter. Det gikk nedom og hjem med han; han ble feit, stemmen ble svak. Han ville ikke vise at han ikke presterte lenger. Det er jo noe som heter at når du har nådd toppen, kan det bare gå en vei. En død rockestjerne er en legende, og er mer verdt enn en gammel slitt sanger. RCA og Elvis-crewet godter seg over all Elvis-inntekt.

Hva er mest sannsynlig, at faren ikke kunne stave navnet til sin egen sønn, eller at han visste om han var død i det hele tatt? På graven hans har han feilstavet mellomnavnet sitt. For familien var stavemåten veldig viktig. Hadde det vært hans egen sønn, hadde han fått korrigert det ganske kjapt.

Hvorfor fikk han ikke bli begravet vedsiden av sin mor, som han hadde ønsket?

Hva med hans nye plate Kingtinued (2002), 14 Elvis låter som hverken fantes på bånd eller papir før 1977?

Hvorfor ligner ikke National Enquirers likbilde på Elvis?

Dagen etter hans død, ble det solgt en flybillett på Memphis flyplass til en mann som så dønn lik ut som Elvis, og brukte hans tidligere kodenavn John Burrows. (han kunne jo ikke kalle seg Elvis Presley lenger)
Hvorfor lignet denne mannen så voldsomt på Elvis da?

Hvorfor sparket han samtlige av sin besetning like før han døde? Jo fordi han visste han ikke trengte de lenger.

Hvorfor matcher ikke Elvis’ DNA (både fra 1973 og 1975) med DNA’et til den dukken som skal forestille Elvis’ lik?

Han veide ca 250 pounds før sin død, hvorfor står det 170 pounds på dødsattesten hans? Hvorfor er dødsattesten hans datert 2 mnd etter hans død? Hvor forsvant den originale dødsattesten? Den gjeldende er en versjon 2.

På sine konserter pleide han å avslutte med et “see you on next tour” e.l. Hvorfor sa han istedet “adios” på sin siste konsert?

Hvorfor ringte han til sin venn Miss Foster to dager før hans død for å fortelle om at han ville avbryte turneen, at hun ikke skulle stille flere spørsmål og at hun ikke skulle tro på alt hun leser? Og at problemene hans snart ville være over?

Hvorfor ble det sendt blomster til eks’en hans dagen etter han var død, av Elvis’ kjælenavn El Lancelot, et navn ingen andre kjente til?

Elvis Presley – I Got Stung. Her er fra tekst fra Bill Drummond fra 1986, og sanger fra The KLF fra 1990, Junkie XL fra 2002 og remixet versjon. Og mange andre band og artister som synger om Elvis.

Evis is Alive