Verdens mektigste land er selvfølgelig USA

I 1776, var det blitt USA (United States of America). USA er det samme som Amerika, men egentlig er det feil. De har Nord-Amerika (Canada, USA, Mexiko, osv), Mellom/Sentral-Amerika (Belize, Costa Rica, El Salvador, osv) og Sør-Amerika (Brazil, Peru, Bolivia, osv). Og det er selvfølgelig global engelsk på skriftlig og muntlig.

  1. klasse: Presidenten over presidenten i USA og hele verden: Det er selvfølgelig USA – the one and only! Han er på nyhetene hver eneste dag i alle verdens land og stater om presidenten i USA, også i verden om USA. Mange i utlandet og litt lavere presidenten eller statsminister har håndhilst på den selveste Global Master President i USA, som også er en av de rikeste. Sjefen over sjefen styrer, de andre landene og statene følger omtrent det.
  2. klasse: Presidenten, statsministeren, keiseren eller høyeste lederen: Storbritannia, Russland, Tyskland, Nord-Korea, Kina, og noen til. De er store ledere dette også.
  3. klasse: I Norge har man statsministeren i Norge. Det har man norske nyhetene (TV, aviser, nettavis, radio, osv). Men de andre landene har ikke hørt om han eller hun. Utrolig mange har ikke hørt om Norge heller. Noen har kanskje at Norge er en by i Sverige? Også omvendt, i presidenten eller statsministeren har jo såvidt eller ikke hørt om han eller hun i f.eks. Canada, Mexico, Finland, Grønland, Litauen, Latvia, Estland, Romania, Hellas, Argentina, Oman, Nigeria, Somalia, Bolivia, Sør-Korea, Portugal, Belarus, Brunei, osv. Minimalt eller ingenting om presidenten eller statsministeren i disse landene. Og også i Norge, veldig mange har de ikke hørt om landene der som Timor-Leste, Tsjad, Aserbajdsjan, Kasakhstan, Kirgisistan, Mauritania, Uruguay, Togo, Panama, osv. De aller fleste har null peiling på dette. Men igjen, absolutt alle i verden vet hvem presidenten i USA er.

Pyramiden ser omtrent slik: Δ. På 1 dollar har den 13 etasjer + 1 etasje (øye). Først trinn nederst så står det “MDCCLXXVI”, men litt utydelig. Så gradvis er den mindre og mindre trinn i pyramiden, også helt oppe er et øye som ser deg. Men hvorfor er det sånn? Men det er jo ingenting med frimurere, new world order, illuminati og forsynets øye eller halvveis gud, ikke sant? Kanskje det er for at … ? Aner ikke.